Musiikki kasvattaa

Musiikki tarjoaa meille monia mahdollisuuksia hyvinvoinnin lisäämiseen. Moni kuuntelee musiikkia tietyssä tunnetilassa. Musiikin avulla lievitettään surua, haetaan lohtua, mutta myös bailataan ja iloitaan! Musiikin harrastamisella on myös tutkittuja vaikutuksia oppimisen edistämiseen.

Havinoi tarjoaa laadukasta musiikkikasvatusta kaikille ikäryhmille. Järjestämme  täydennyskoulutusta kaikille musiikkia opettaville, musiikkikursseja lapsille ja perheille sekä musiikillisia luontoretkiä. Miten juuri Sinä voisit lisätä hyvinvointiasi musiikin avulla? 

Musiikkia on kaikkialla. Musisoimiseen ei aina tarvita kalliita soittimia, vaan esimerkiksi pahvimukeilla voi tehdä mahtavia rytmejä!
Luonnossa on helppo hengittää ja kiinnittää huomio lumoaviin yksityiskohtiin.

Lumoudu luonnosta

Luonnosta saa ihmeellistä voimaa ja mielenrauhaa. Olemme usein töissämme kiireisiä ja stressaantuneita ja meitä vedetään moneen suuntaan. Ylirasittunut mieli ja keho kannattaakin viedä voimaantumaan metsään, rannalle, puistoon tai mihin vain, jossa pääsee kosketuksiin oikean luonnon kanssa. Istu alas, sulje silmäsi ja pyyhi mielestäsi kaikki turhat ajatukset. Tunne kuinka hartiasi hiljalleen rentoutuvat ja hengityksesi tasaantuu. Nauti olostasi.

Havinoi järjestää ohjattuja luontoretkiä Mäntyniemen kartanon upeissa maisemissa. Retken ohjelmassa voi olla hiljentymis- ja meditaatioharjoituksia, lajintunnistusta, musiikkia, venyttelyä tai vaan yhdessäoloa. Kenen kanssa Sinä haluaisit lähteä luontoon?

Historian havinaa ja kokouspalveluja

Ympäristön vaihdos tekee usein hyvää. Kokoustaminen saman porukan kanssa uudessa ympäristössä voi tuottaa luovempia ja monipuolisempia tuloksia. Katsaus menneeseen aikaan auttaa myös suhteuttamaan omat arkiset ongelmamme oikeaan mittakavaan. Kenties voisimme jopa oppia jotain menneiltä sukupolvilta?

Yhteistyössä Mäntyniemen kartanon muiden yritysten kanssa Havinoi järjestää opastettuja historiakierroksia kartanon vanhaan pihapiiriin ja päärakennukseen. Tarjoamme myös kokous- ja seminaaripalveluja tarjoiluineen noin 10–15 hengelle.

Kokoustamisen lomassa voi nauttia lähellä tuotettua luomuruokaa.

Tulevia tapahtumia

Kesällä 2020 Havinoi järjestää Mäntyniemen kartanossa kesäkonserttisarjan. Kesäkuun konsertit ovat osa Kesäpäivä kartanolla -tapahtumaa 27.6. Konserttien lisäksi on mahdollisuus tutustua kartanon vanhaan päärakennukseen opastetulla historiakierroksella, sekä nauttia Villa Marin kahvilan antimista. Lue lisää tapahtumasta täältä.

Heinäkuussa kuullaan Latosoittoa! Kartanon vanhanssa heinäladossa järjestetään kaksi konserttia 10.7.–11.7. Konserttien esiintyjinä ovat Iiro Rantala, Pekka Kuusisto ja Lotta Kuusisto. Lue lisää täältä.

[email protected]
+358456527465
Salaneuvoksentie 3
59800 Kesälahti