Musiikki kasvattaa

Musiikki tarjoaa meille monia mahdollisuuksia hyvinvoinnin lisäämiseen. Moni kuuntelee musiikkia tietyssä tunnetilassa. Musiikin avulla lievitettään surua, haetaan lohtua, mutta myös bailataan ja iloitaan! Musiikin harrastamisella on myös tutkittuja vaikutuksia oppimisen edistämiseen.

Havinoi tarjoaa laadukasta musiikkikasvatusta kaikille ikäryhmille. Järjestämme  täydennyskoulutusta kaikille musiikkia opettaville, musiikkikursseja lapsille ja perheille sekä musiikillisia luontoretkiä. Miten juuri Sinä voisit lisätä hyvinvointiasi musiikin avulla? 

Musiikkia on kaikkialla. Musisoimiseen ei aina tarvita kalliita soittimia, vaan esimerkiksi pahvimukeilla voi tehdä mahtavia rytmejä!
Luonnossa on helppo hengittää ja kiinnittää huomio lumoaviin yksityiskohtiin.

Lumoudu luonnosta

Luonnosta saa ihmeellistä voimaa ja mielenrauhaa. Olemme usein töissämme kiireisiä ja stressaantuneita ja meitä vedetään moneen suuntaan. Ylirasittunut mieli ja keho kannattaakin viedä voimaantumaan metsään, rannalle, puistoon tai mihin vain, jossa pääsee kosketuksiin oikean luonnon kanssa. Istu alas, sulje silmäsi ja pyyhi mielestäsi kaikki turhat ajatukset. Tunne kuinka hartiasi hiljalleen rentoutuvat ja hengityksesi tasaantuu. Nauti olostasi.

Havinoi järjestää 
ohjattuja luontoretkiä Mäntyniemen kartanon upeissa maisemissa. Retken ohjelmassa voi olla hiljentymis- ja meditaatioharjoituksia, lajintunnistusta, musiikkia, venyttelyä tai vaan yhdessäoloa. Retket sopivat mainiosti esimerkiksi tyhy-päivän ohjelmaksi tai vaikka lahjaksi kaverille. Kenen kanssa Sinä haluaisit lähteä luontoon?

Historian havinaa ja kokouspalveluja

Ympäristön vaihdos tekee usein hyvää. Kokoustaminen saman porukan kanssa uudessa ympäristössä voi tuottaa luovempia ja monipuolisempia tuloksia. Katsaus menneeseen aikaan auttaa myös suhteuttamaan omat arkiset ongelmamme oikeaan mittakavaan. Kenties voisimme jopa oppia jotain menneiltä sukupolvilta?

Yhteistyössä Mäntyniemen kartanon muiden yritysten kanssa Havinoi järjestää opastettuja historiakierroksia kartanon vanhaan pihapiiriin ja päärakennukseen. Tarjoamme myös kokous- ja seminaaripalveluja tarjoiluineen noin 10–15 hengelle. Kysy tarjousta!
 Tutustu Havinoi-saliin ja residenssiin.

Kokoustamisen lomassa voi nauttia lähellä tuotettua luomuruokaa.
Vanhan heinäladon konserteissa on tunnelmaa.

Konsertit Mäntyniemen kartanossa

Kesällä 2020 Havinoi tuotti Mäntyniemen kartanoon kesäkonserttisarjan. Konsertteja pidettiin kartanon pihapiirissä yhteensä kahdeksan. Esiintyjinä oli Pekka Kuusisto, Anna-Liina Lindeberg, Iiro Rantala, Lotta Kuusisto, Anna-Mari Kähärä, Terhi Paldanius ja Jukka Untamala.

Konsertit saivat erittäin lämpimän vastaanoton ja kesän 2021 konserttisarja on jo suunnitteilla!

Lisää kuvia vuoden 2020 konserteista löytyy täältä

Tulevia tapahtumia

[email protected]
+358456527465
Salaneuvoksentie 3
59800 Kesälahti