HAVINOI-RESIDENSSI

RENTOUDU
LUO UUTTA
NAUTI

Havinoin residenssitiloissa voit viettää viikonlopun, viikon tai juuri sinulle sopivan ajan. Viihtyisä asunto tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja rauhaan, salin puoli on käytössäsi työtilana. Mäntyniemen kartanon historiallinen miljöö ja ainutlaatuinen luonto järvimaisemineen tarjoavat inspiroivan ympäristön. Tervetuloa Mäntyniemen Havinoi-residenssiin!

Residenssin astiasto on Leena Kouhian Raaka Rå -sarjaa.
Tutustu tiloihin

Havinoi-sali ja residenssiasunto sijaitsevat Mäntyniemen kartanon mailla, Villa Marin pohjakerroksessa. Tiloihin on oma sisäänkäynti alapihalta. Havinoi-residenssiasunossa on noin 60 m2 huone, jossa on parivuode / kaksi erillistä vuodetta. Keittiössä, joka sijaitsee samassa tilassa, on induktioliesi, jääkaappi sekä mikroaaltouuni. Huoneessa on myös kamiina ja sohva leppoisaa oleskelua varten. Sohvasta saa myös sängyn yhdelle yöpyjälle. Samassa kerroksessa on oma wc ja suihku. Residenssivieras saa käyttää myös talon saunaa, saunavuoroista sovitaan erikseen. Tiloissa toimii langaton wifi-verkko. 

Residenssiin kuuluu Havinoi-sali, joka on noin 70 m2 kokoinen valoisa tila. Salia on mahdollisuus muunnella monenlaiseksi työtilaksi, esim. seminaari- ja kokouskäyttöön, tanssi- tai joogasaliksi tai konserttisaliksi. Salissa on iso peili, puolapuut, joogavälineitä (joogamattoja, bolstereita, tiiliä, ilmajoogakangas) sekä harmooni ja äänentoistovälineet. 

Havinoi-residenssi sijaitsee Kiteen Kesälahdella, noin kahden kilometrin päässä Kesälahden keskustasta. Julkisilla Kesälahdelle pääsee junalla tai bussilla. Kyydit pysäkiltä ja juna-asemalta Mäntyniemeen on mahdollista sopia erikseen.

Katso Havinoi-residenssin sijainti kartalla.

Kuvagalleria

Tule vieraaksi

Havinoi-salia ja residenssiasuntoa voi vuokrata kuka tahansa, joka nauttii rauhallisesta maalaisympäristöstä. Sänkypaikkoja on kaksi, sohvasta saa myös nukkumapaikan. Talon yläkerroksissa asuu lempeä isäntäpariskunta, joka auttaa tarvittaessa. Residenssi sopii erinomaisesti etätyöskentelyyn tai rauhaisan viikonlopun viettoon.

Hintaan sisältyvät residenssiasunnon ja Havinoi-salin tilat sekä liinavaatteet. Tutustu vuokrausehtoihin täällä.

Hinnasto (sis. alv 10%)

nauti lisäpalveluista

Villa Marin ateriapalvelut
Residenssiasukkaan on mahdollista ostaa aamiaista ja lounasta. Villa Marissa leivotaan myös herkullista hapanjuurileipää, jota voi ostaa tilauksesta. Myös seminaari- ja kokoustarjoilut 10–15 hengelle voi tilata Villa Marin keittiöstä. Kysy myös eväitä ulkoiluretkille!

Opastettu historiakierros
Kartanon vanhaan päärakennukseen on mahdollista tutustua opastetulla historiakierroksella. Kierroksia järjestetään erikseen sovittuna aikana toukokuusta syyskuuhun. 

Saunat

Villa Marin sähkösauna on residenssivieraiden käytössä, saunavuoroista sovitaan isäntäpariskunnan kanssa. Kesäkaudella käytössä ovat myös kartanon ranta- ja savusauna erillisen sopimuksen mukaan.

Kesälahden alueella sekä lähiympäristössä on runsaasti kulttuuri- ja luontokohteita ja muuta tekemistä, joiden pariin opastamme mielellämme. 

ota yhteyttä

Tiedustelut ja kysymykset residenssiin liittyen voi esittää sähköpostilla havinoi@mantyniemenkartano.fi tai puhelimitse +358456527465/Anna-Liina. 

havinoi@mantyniemenkartano.fi
+358456527465
Salaneuvoksentie 3
59800 Kesälahti