Mäntyniemen joulu 12.12.2020

klo 13–16

Mäntyniemen joulu on siirtynyt verkkoon! Kiristyneiden koronavirusrajoitteiden vuoksi siirsimme joulumarkkinat verkkokauppaamme. Tutustu tuotteisiin netissä ja nouda ne Mäntyniemestä lauantaina 12.12. klo 13–16 välillä. Pystymme tekemään myös rajoitetun määrän kotiinkuljetuksia Kesälahden alueella. 

Loppuunmyydyt joulusoitot ovat myös siirtyneet ensi vuoden puolelle.

Joulumarkkinat verkossa

Ladon joulumarkkinat siirtyvät verkkoon! Verkkokaupassamme voit tutustua tuotteisiin, maksaa ja tulla noutamaan ne Mäntyniemestä, Villa Marin (Salaneuvoksentie 3, Kesälahti) pihalta lauantaina 12.12. klo 13–16 välillä. Jouluostosten tekeminen on harvoin ollut näin helppoa! 

Mikäli et pääse noutamaan tuotteita lauantaina, ole yhteydessä info@mantyniemenkartano.fi tai 045-6527465/Anna-Liina, niin sovitaan noudosta. Pystymme myös tekemään rajoitetun määrän kotiinkuljetuksia Kesälahden alueella. 

Verkkokaupassa on myynnissä kartanon omia tuotteita: hapanjuurileipää, ruokalahjoja, käsintehtyjä koristeita sekä upeita Erkin puukäsitöitä tähtiaiheilla. Lisäksi myynnissä on paikallisten yrittäjien tuotteita: käsitöitä, puisia paistinlastoja ja voiveitsiä, glögiä ja glögisiirappia, Ruutiaisen puutarhan tuotteita ja hunajaa. 

Joulusoitot

Joulusoitot on siirretty ensi vuoden puolelle, uusi konserttipäivä on la 16.1. Konserteissa esiintyvät Maria Ylipää ja Pekka Kuusisto. Konserttipaikkana toimii uusi Havinoi-sali, Villa Marin alakerrassa. 

Joulusoitot klo 13 LOPPUUNMYYTY!
Joulusoitot klo 15 LOPPUUNMYYTY!

Yhteistyössä: Havinoi, Mäntyniemen Ikihonka,  Heikki Karjalainen, Jenny Olkkonen, Tervosen luomutila