Latosoitot 10.–11.7.2020

Mäntyniemen kartanossa

DUO RANTALA & KUUSISTO

pe 10.7. klo 19

Iiro Rantala ja Pekka Kuusisto ovat tehneet yhteistyötä kirjavissa tilanteissa jo 1990-luvun puolestavälistä saakka. On oltu nuorina ja nätteinä Huvilateltassa, suomiverkkareissa lauluyhtye Rajattoman kanssa Kaustisella, ja aavistuksen pönöttävinä Sinfonia Lahden hienossa Sibeliustalossa.

Mäntyniemessä kuullaan kaksikon yhteisen ajattelun (tai ajattelemattomuuden) ydinmehua – duomusisointia viululla ja pianolla. 

LOPPUUNMYYTY
Liput 25€/15€ (7–15v.)

SANAT JA SÄVEL

la 11.7. klo 15

Konserttikokonaisuus syntyi koronakaranteenin aikana taiteilijapariskunnan kotitunnelmissa. Esityksessä sanat ja sävel vuorottelevat monenlaisia tunnelmia ruokkien.

Tekstit ovat Eeva Kilven, Timo Parvelan, Tommy Tabermanin ja Claes Andersonin kynistä. Musiikkina kuullaan Iiron sävellyksiä sekä J.S. Bachin, W.A. Mozartin, Egberto Gismontin sekä Jimmy van Heusenin klassikoita. 

LOPPUUNMYYTY
Liput 25 € /15 € (7–15 v.)

Opastetut historiakierrokset

Konserttien yhteydessä on myös mahdollisuus tutustua kartanon vanhaan päärakennukseen opastetulla historiakäynnillä (kesto 60 min). Kierrokselle mahtuu vain 10 henkilöä, varaathan paikkasi ajoissa!
pe 10.7. klo 17.30 LOPPUUNMYYTY
la 11.7. klo 13.30

Liput 12€, vain ennakkovarauksella

Konsertit järjestetään Mäntyniemen vanhassa heinäladossa, vanhan päärakennuksen tuntumassa. Huolehdimme istuinpaikkojen turvaväleistä ja tarjoamme yleisölle käsidesiä. Tulethan tapahtumaan ainoastaan terveenä.

Konsertin järjestää Mäntyniemen kartano yhteistyössä Havinoin ja Mäntyniemen Ikihongan kanssa