YHDESSÄ

maalaten ja musisoiden

Koko perheen työpaja 10.6.2021 klo 10–15.30

YHDESSÄ maalaten ja musisoiden on musiikin ja kuvataiteen työtapoja hyödyntävä koko perheen työpaja. Päivän aikana lauletaan, liikutaan, soitetaan, leikitään ja maalataan käyttäen oikeiden soittimien ja taitelijatarvikkeiden lisäksi myös luonnonmateriaaleja. Työpaja löytää innoitusta kansanperinteen lauluista ja tarinoista. Ohjelmaan osallistutaan yhdessä huoltajan tai muun aikuisen kanssa ja puuhataan kaikki yhdessä!

Työpajan ohjaajat

Anna-Liina Lindeberg

Anna-Liina on koulutukseltaan musiikin maisteri ja luokanopettaja. Hän on työskennellyt kaikilla koulutusasteilla varhaiskasvatuksesta yliopistoon, ja toiminut sekä musiikinopettajana että luokanopettajana. Musiikkikasvatus on hapanjuurileivonnan ohella parasta mitä hän tietää ja erityisesti lasten kanssa toimiminen saa sydämen hehkumaan. Anna-Liina on erityisen kiinnostunut musiikkiliikunnasta ja luovasta musiikkikasvatuksesta

Jenny Olkkonen

Jenny on koulutukseltaan taidemaalari ja arkkitehti. Hän toimii vapaana taiteilijana, ja viime vuodet erityisesti luoden kuva- ja äänitaidetta yhdistävää taidetta yhdessä miehensä kanssa. Jenny on työskennellyt myös taidekasvattajana vuodesta 2008. Opetustyössä hän on suuntautunut etenkin arkkitehtuurikasvatukseen sekä yhteisötaideprojekteihin. Parasta Jennyn mielestä lasten kanssa työskentelyssä on lasten ennakkoluulottomuus ja uskallus tarttua vaikeisiinkin haasteisiin.

Ilmoittaudu mukaan

Työpaja järjestetään Mäntyniemen kartanon Havinoi-salissa, Villa Marin pohjakerroksessa (Salaneuvoksentie 3, 59800 Kesälahti). Huolehdimme tilojen siisteydestä ja desinfioimisesta ja tarjoamme käsidesiä.  Päivän osallistujamäärä on rajallinen riittävien turvaetäisyyksien varmistamiseksi. Tulethan paikalle ainoastaan terveenä!

Päivän aikataulu
klo 10–12 Työpajatyöskentelyä
klo 12–13 Lounas
klo 13–15 Työpajatyöskentelyä
klo 15–15.30 Yhteinen lopetus ja välipala

Hinta 65€
Hinta sisältää yhden aikuisen ja lapsen (5–12v.) osallistumisen. Saman perheen jäsenet (perheenjäsen voi olla myös isovanhempi, kummi tms.) voivat osallistua lisämaksulla 15/10€. Jos ilmoittaudut yhdessä kaverisi kanssa, saatte molemmat työpajan alennettuun kaverihintaan 60€.
Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin ja ohjeet osallistumismaksun maksamiseen. 

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla havinoi@mantyniemenkartano.fi. Muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli noudatat erikoisruokavaliota. 
Tiedustelut sähköpostilla tai puhelimitse 045-6527465/Anna-Liina

Osallistuminen on mahdollista peruuttaa maksutta seitsemän vuorokautta ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen veloitamme puolet osallistumismaksusta. Tapahtumaa edeltävänä tai samana päivänä tehtyjä peruutuksia ei hyvitetä.